Eladó ház Szeged, Petőfi-telep, 41.900.000 Ft, 102 négyzetméter
41,9 mFt
Szeged,
eladó ház
Méret:
102 négyzetméter
Szobák:
3 + 1
Fűtés jellege:
Cirkó
Ingatlan adatai
Irodai azonosító:
6683
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
ház
Jelleg:
ikerház
Település:
Szeged
Cím:
Csap utca
Alapterület:
102 négyzetméter
Ár:
41.900.000 Ft
Ingatlan azonosító:
10477552
Szintek száma:
2 szint + tetőtér
Szobák száma:
3 + 1
Fűtés jellege:
cirkó
Elhelyezkedés:
utcafronti
Kor:
21-50 éves
Telekterület:
225
Telekterület típusa:
négyzetméter
Ingatlan leírás
Szegeden, Petőfitelep központjában kínálom eladásra ezt a 2 szintes, 102 m2 hasznos alapterületű, jelenlegi elosztása szerint nappali + 3 hálószobás, 2 fürdőszobás + gardróbos, rendkívül jó elrendezésű ikerház részt!
Az épület sarki tájolásának és így 2 utcafrontjának köszönhetően mindkét ikerház rész teljesen különállóan megközelíthető! Az általam kínált épülethez az összesen 455 m2-es telek fele tartozik. Külön udvarrésszel, saját, fűthető garázzsal és tároló-műhellyel. A főépület és így a lakótár jó műszaki, de felújítandó esztétikai állapotú, a 25,5 m2-es melléképület pedig közepes műszaki állapotú. A ház hasznos alapterületébe nem számítottuk bele a bejáratnál található kb 8 m2 alapterületű fedett teraszt, mely akár előtérként is funkcionálhat. A földszinten egyébként egy fürdőn és a konyhán kívül egy közel 19 m2-es szoba, plusz hozzá kapcsolódóan egy korábbi garázsból kialakítva egy 13 m2-es további helyiség kapott helyet. Ez utóbbi helyiségek korábban az utcáról megközelíthetően üzlethelyiségként is szolgáltak, de már egy jó ideje egybe nyitva, nappali + étkező funkciót láttak el. Ilyen formán a majdani tulajdonosa akár üzleti célra, akár egybe nyitva lakótérként is használhatja a földszinti rész ezen felét! A ház emeleti részén egy közlekedőből külön-külön nyílóan 3 db hálószoba, egy fürdő-wc és egy gardrób kapott helyet. Fontos megjegyezni, hogy a lépcső innen még tovább folytatódik, ugyanis a ház tetőtere beépítésre volt szánva, az még potenciális bővítési lehetőség. Akár hobbi szobának, akár további lakó szobáknak a kialakítására tökéletes és tágas teret nyújt. Még a templom felé néző panorámával egy ablak is elhelyezésre került rajta!
Ha tehát nem ijed meg egy kis felújítástól, netán olyan házat keres amit teljesen a saját ízlésére szabhat, de fontos, hogy minden közel legyen, legyen önálló kertje, garázsa és netán még bővíthető is legyen, akkor megtalálta, nem kell tovább keresnie. Jöjjön el és nézze meg személyesen.
Térkép
Érdeklődés
Bozsó Bence
Az értékesítő:
Bozsó Bence
LIMIT Ingatlaniroda
+36309253233
 
 
 
 
 
 
Küldés