Eladó ipari ingatlan Szeged, Alsóváros, 175 000 000 Ft

Leírás

Szeged egyik legforgalmasabb és legfrekventáltabb sugárútján, a Petőfi sugárúton kínálom megvételre ezt a teljesen önálló telephelyet!
A 677 m2-es önálló telekkel rendelkező, jelenlegi besorolása szerint kivett lakóház udvar besorolású telephely 2 jelentősebb épülettel rendelkezik. Ezek közül az utcafronti, 1884-ben épült, 3 szintjén összesen 302 m2 hasznos alapterületű főépületnek jelenlegi kialakítása szerint a földszinti részén raktárak, illetve műhelyek, első emeletén irodák (vizesblokkal és teakonyhával), tetőtéri részében pedig 2 db összkomfortos lakás található. Az épületet tulajdonosa 200 környékén szinte teljes körűen felújította. Homlokzata, tetőszerkezete és belső tereinek is nagy része felújításra került, valamint központi fűtésrendszerrel is ellátták!
A főépülethez kapcsolódóan, a bal oldali telekhatár mellett épült 1907-ben egy földszintes, padlásteres, összesen 121 m2 hasznos alapterületű "L" alakot formázó melléképület, mely raktározási és műhely funkciót lát el.
A telek szinte teljes egészében térburkolattal burkolt, így szinte bármilyen jellegű telephely elhelyezésére alkalmas lehet (műhely, raktározás, de akár élelmiszeripari gyártás is elképzelhető a földszinti részeken), de új tulajdonosa akár vegyes funkcióban is gondolkodhat, ugyanis az utcafronti 3 szintes épület akár teljes egészében irodáknak, de akár 6 lakás kialakítására is alkalmas.
Mindezekből következik, hogy az ingatlant akár saját telephely elhelyezésére, de befektetőknek is ajánljuk, mert kiváló elhelyezkedése miatt a bérbeadás útján történő hasznosítás is jó bevételekkel kecsegtet!

Ipari ingatlan részletei

Ár: 175 000 000 Ft
Méret: 423 négyzetméter
Azonosító: 11194234
Cím: Petőfi Sándor sugárút
Városrész: Alsóváros
Telek: 677 Négyzetméter
Ingatlan állapota:
Jelleg: műhely
Elhelyezkedés: Különálló
Tulajdonviszony: Tulajdonjog

Egyéb jellemzők

  • Csatorna
  • Gáz
  • Ipari áram
  • Villany
  • Víz

Térkép