Eladó ipari ingatlan Szeged, Móraváros, 135.000.000 Ft+ÁFA, 1.002 négyzetméter
135 mFt
Szeged,
eladó ipari ingatlan
Méret:
1.002 négyzetméter
Jelleg:
Üzem
Tulajdonviszony:
Tulajdonjog
Ingatlan adatai
Irodai azonosító:
6640
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
ipari ingatlan
Jelleg:
üzem
Település:
Szeged
Cím:
Cserepes sor
Alapterület:
1.002 négyzetméter
Ár:
135.000.000 Ft+ÁFA
Tulajdonviszony:
tulajdonjog
Ingatlan azonosító:
10343954
Telekterület típusa:
négyzetméter
Ingatlan leírás
Szegeden a Cserepes soron eladó egy 1002 m2 nagyságú, raktárnak, műhelynek, üzemnek vagy egyéb üzleti, ipari tevékenységre használható telephely 1669 m2-es telken. A korábban élelmiszer előállításra használt üzem sarki elhelyezkedésű, nagyon jól megközelíthető, sokféle tevékenységre lehet alkalmas.
Utcafronti oldalán rendelkezik automata működésű ipari kapuval és személyi bejárattal is, de az udvarára is be lehet hajtani a másik utcafrontja felől egy széles tolókapun keresztül.
Rendelkezik víz és ipari áram bekötéssel, a gázszolgáltatás jelenleg szüneteltetve van, a fűtéséről egy 50 kW-os, szilárd tüzelés kazán gondoskodik.
Padozata a legtöbb helyiségben mosható és padlóösszefolyók is találhatók benne, a falai a legtöbb helyen plafonig csempézettek, tetőszerkezete lapostető, bitumenes lemezszigeteléssel, mely jó állapotban van.
Állapotát tekintve elkezdődött benne egy felújítás, melynek kapcsán a szükséges helyeken kicserélték a nyílászárókat, falakat bontottak, a jobb térkihasználhatóság érdekében, az új Tulajdonos a saját tevékenységére alakíthatja az ingatlant.
Megtalálható benne több irodahelyiség, teakonyha, mosdók, öltözők, kis raktárak és üzemi területek, az alaprajzon látható elrendezésben.
Több helyen rendelkezik klímákkal, villanybojleres melegvíz ellátással, ipari kapukkal, tetőbe épített bevilágítókkal és egy hűtőkamrával is.
Az udvara teljes egészében betonozott és egy 170 m2 nagyságú fedett szín is megtalálható rajta.
Megtekinteni előre egyeztetett időpontban lehetséges, részletesebb alaprajzot, több fotót e-mailben tudok továbbítani róla.
Érdeklődés
Benke József
Az értékesítő:
Benke József
LIMIT Ingatlaniroda
+36-30-383-50-80
 
 
 
 
 
 
Küldés