Eladó iroda/üzlethelyiség Szeged, Belváros, 45.000.000 Ft+ÁFA, 124 négyzetméter
45 mFt
Szeged,
eladó iroda/üzlethelyiség
Méret:
124 négyzetméter
Jelleg:
Iroda
Berendezés:
igen
Ingatlan adatai
Irodai azonosító:
6448
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
iroda/üzlethelyiség
Jelleg:
iroda
Település:
Szeged
Cím:
Mérey utca
Alapterület:
124 négyzetméter
Ár:
45.000.000 Ft+ÁFA
Tulajdonviszony:
tulajdonjog
Ingatlan azonosító:
9856743
Elhelyezkedés:
irodaházban
Ingatlan leírás
Szeged Belvárosában, a Mérey utcában, mindössze 200 méterre a Széchenyi tértől (főtér) található irodaházban eladó ez az I. emeleti 124 m2 alapterületű, 4 irodahelyiségből álló, 2013-ban teljes körűen és rendkívüli igényességgel felújított extra minőségű és színvonalú, saját tulajdonú irodaegység!
A jelenleg cégközpontként működő egységet a jelenlegi tulajdonosai minőségi anyagokkal, saját igényszintjüknek megfelelően újították fel és alakították át, sőt még az irodaház azon közös közlekedőjét is renoválták, mely az irodák megközelítését szolgálja!
A liftes irodaház egyébként portaszolgálattal és beléptető rendszerrel is rendelkezik.
Az irodák igényességére jellemző (a teljesség igénye nélkül!), hogy ezen egység modern, hőtükrös megoldással is ellátott hőszigetelt nyílászárókkal, teljesen új elektromos hálózattal, külön számítógépes hálózattal, GPS alapú riasztórendszerrel, az épület központi radiátoros fűtésén felül szobánként külön-külön hűtő-fűtő klíma rendszerrel (légtechnikai berendezéssel), valamint saját szellőztetőrendszerrel is rendelkezik, mely folyamatos friss levegő cserével biztosítja az itt dolgozók komfortját!
A felújítás során elkészült munkákról kérje kollégánk részletes tájékoztatását!
Amit fontos még megemlíteni, hogy jelenlegi tulajdonosai az irodaegyüttest a képeken látható állapotban, teljesen felszerelve és bebútorozva szeretné értékesíteni. A feltüntetett irányár a teljes bútorzat és berendezés értékét is tartalmazza!
Frekventált és I. emeleti elhelyezkedése okán tökéletes választás lehet, akár cégközpontnak, de ugyanúgy háttérirodának, vagy ügyvédi irodának, ill. orvosi rendelőknek, illetve egyéb szolgáltatók számára is!
Térkép
Érdeklődés
Bozsó Bence
Az értékesítő:
Bozsó Bence
LIMIT Ingatlaniroda
+36309253233
 
 
 
 
 
 
Küldés