Eladó lakás Szeged, Belváros, 47 900 000 Ft

Leírás

Szeged Belvárosának egyik legkedveltebb helyén, a Szent István téren található társasházban kínálom megvételre ezt a II. emeleti, 73 m2 alapterületű, nappali + 2 hálószobás, étkezős, külön fürdővel, WC-vel és mosókonyhával is rendelkező, rendkívül jó elosztású, erkélyes lakást!
A panel szerkezetű társasház természetesen liftes, így aki nem szeretne (vagy valamilyen okból nem tud) annak a másodikra sem kell felsétálni!
A lakást 6 évvel ezelőtt teljes körűen felújították tulajdonosai, mely a képeken látható igényességgel történt. Az utóbbi években albérlők lakják, de a jelenlegi bérlők 2023. március végével kiköltöznek. A lakás viszont bármikor szinte azonnal, magas bérleti díjért kiadható, amennyiben az új tulajdonos befektetési céllal tervezi a lakást megvásárolni!
Elhelyezkedése miatt akár ilyen célra, akár saját részre kiváló választás lehet, tulajdonosai és mindenkori bérlői is nagyon szerettek itt lakni, ugyanis központi mégis csendes az elhelyezkedése!
Az épületről fontos tudni, hogy homlokzata hőszigetelt és a függőfolyosójának teljes körű felújítása éppen 2022. december hónapban kezdődött meg, mely magában foglalja a korábbi sárga homlokzati üvegezés modern változatra cserélését, valamint a burkolatok felújítását is. Ez utóbbi a lakás megközelítését nem érinti, ugyanis a lakás pont az épület sarki részén található, ilyen formán pedig a lépcsőházból közvetlenül megközelíthető!
A lakás melegét távfűtés biztosítja, míg hűtéséről légkondicionáló gondoskodik.

Lakás részletei

Ár: 47 900 000 Ft
Méret: 73 négyzetméter
Azonosító: 11169708
Cím: Szent István tér 12-13.
Városrész: Belváros
Erkély mérete: 4.00 négyzetméter
Emelet: 2. emelet
Építőanyag: Panel
Fűtés jellege: Távfűtés
Ingatlan állapota: Felújított
Komfort fokozat: Összkomfort
Építési év: 21-50 éves
Elhelyezkedés: Társasház
Tulajdonviszony: Saját
Kilátás: panorámás
Egész szobák: 1
Fél szobák: 2

Egyéb jellemzők

  • Erkély
  • Klíma
  • Lift
  • Kocsibeálló

Térkép