Eladó lakás Szeged, Belváros, 45.900.000 Ft, 67 négyzetméter
45,9 mFt
Szeged,
eladó lakás
Méret:
67 négyzetméter
Szobák:
3
Építési mód:
Tégla
Ingatlan adatai
Irodai azonosító:
6606
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
lakás
Település:
Szeged
Cím:
Bakay Nándor utca
Alapterület:
67 négyzetméter
Ár:
45.900.000 Ft
Tulajdonviszony:
saját
Ingatlan azonosító:
10271098
Emelet:
2. emelet
Szobák száma:
3
Fűtés jellege:
geotermikus
Elhelyezkedés:
lakópark
Kilátás:
kertre néző
Építési év:
új építésű
Ingatlan leírás
Szeged legújabb és leggrandiózusabb lakóparkjában kínálom eladásra ezt a várhatóan 2021 őszére kulcsrakészen elkészülő, minden létező extrával felszerelt 65 m2 hasznos alapterületű, 20 m2-es terasszal rendelkező, II. emeleti luxus lakást. A lakóparkon belül kiemelten jó elhelyezkedésű és tájolású (déli tájolás, belső kertre, illetve a tóra néző kilátás) lakás elrendezése is talán a legjobb az összes lakás közül! A közel 25 m2-es nappali-konyha-étkezőnk kívül 2 db külön bejártatú, jó alakú 12, illetve 14 m2-es hálószobával is rendelkezik. Ami pedig talán a legfontosabb, hogy az egész lakás hosszán végighúzódik a végül több mint 20 m2 alapterülettel elkészült terasz is!
A lakópark a jelenlegi információk alapján teljes egészében 2021 év végére készül el. Akkorra az összes lakás és a kertépítés is lezajlik.
A nemrégiben történt bejárás során készült képeken (melyek a hirdetésben is láthatóak) látható, hogy az épületek nagyjából egyszerre épülnek, így az átadásukra is folyamatosan fog sor kerülni. Elsők között a kínált lakást is tartalmazó "A" épület is beköltözhetővé válik 2021 őszén.
A projektről érdemes tudni, hogy Szeged és a Dél-Alföld egyik első teljes egészében geotermikus fűtéssel fűtött lakóparkja, ami várhatóan minden hasonló lakásnál olcsóbb fűtés költséget fog jelenteni. Egyedi módon a lakópark közepén összesen 1,5 ha-os kert és benne több tó is kialakításra kerül, melynek látványa szintén egyedivé teszi az itteni lakásokat.
A lakás alapfelszereltségének része a légkondicionáló rendszer, a padlófűtés, a kiépített riasztórendszer, az összes burkolat, a szaniterek, az egyedi belső ajtók, sőt a többi kulcsrakész projekttől eltérően még a konyhabútor is, melyekbe már a gépek is beépítésre kerülnek! Ide tényleg csak költözni kell majd!
Parkolásról egy, a föld felszíne alatt épült 1.100 férőhelyes gigantikus mélygarázs gondoskodik majd, melyben a lakáshoz megvásárolható egy rendkívül jó elhelyezkedésű gépkocsibeálló is.
Térkép
Érdeklődés
Bozsó Bence
Az értékesítő:
Bozsó Bence
LIMIT Ingatlaniroda
+36309253233
 
 
 
 
 
 
Küldés