Eladó panzió Hódmezővásárhely, 180.000.000 Ft, 634 négyzetméter
180 mFt
Hódmezővásárhely,
eladó panzió
Méret:
634 négyzetméter
Jelleg:
Szálloda
Fűtés jellege:
Cirkó
Ingatlan adatai
Irodai azonosító:
6338
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
panzió
Jelleg:
szálloda
Település:
Hódmezővásárhely
Cím:
Kálvin János tér
Alapterület:
634 négyzetméter
Ár:
180.000.000 Ft
Ingatlan azonosító:
9663673
Szintek:
földszint + tetőtér
Fűtés jellege:
cirkó
elhelyezkedés:
udvari
Építési év:
21-50 éves
Telek terület:
1253
Telek terület típusa:
négyzetméter
Ingatlan leírás
Hódmezővásárhelyen, a központhoz közel eladó egy 15 szobás, jelenleg is nyereségesen és igen jó kihasználtsággal működő, 3 csillagos bejáratott hotel! A hotel a Kálvin tér közelében, jól megközelíthető helyen, nem fizető parkoló övezetben fekszik, de ennek ellenére rendelkezik egy saját, nagy méretű privát parkolóval, mely közvetlenül a tér irányából közelíthető meg!
Szobáinak mindegyike saját fürdőszobával rendelkezik, melyek közül 3 db 1 ágyas (ebből 2 pótágyazható), 10 db kétágyas és 2 db nagy méretű apartman, melyekben a pótágyakkal összesen 42 ember egy időben történő elszállásolására van lehetőség! Az 634 m2 alapterületű szállodának saját zárt parkolója, valamint melegkonyhás étterme is van!
Az önmagában 601 m2-es telekterületű szálloda ingatlanhoz közvetlenül csatlakozik egy tovább 652 m2 alapterületű üres telek is, melyen jelenleg a parkoló működik, de kitűnő elhelyezkedése és adottságai miatt akár egy több szintes, új hotel épületet is fel lehet rá húzni (akár mélygarázzsal is), így bővítve és modernizálva a jelenlegi szálláshelyet. Erre a bővítésre a tulajdonosnál egyébként tervek is rendelkezésre állnak! Ezen telek árát a feltüntetett irányár már tartalmazza, a két területet a tulajdonosa egyben kívánja értékesíteni.
Mivel az ingatlan mindössze 500 méterre található az Emlékponttól és így a központi sétálóutcától is, valamint a jelenleg már előrehaladott állapotban épülő Szegedet Hódmezővásárhellyel összekötő Tram train villamosvonala is a hotel közvetlen közelében halad el (és a sarkon lesz is egy megállója!), így a lokáció a városon belül kitűnőnek mondható. A helyközi villamosvonalnak köszönhetően pedig 2020-tól Szeged is helyi tömegközlekedéssel, közvetlenül a szállodától elérhető lesz!!
Térkép
Érdeklődés
Bozsó Bence
Az értékesítő:
Bozsó Bence
LIMIT Ingatlaniroda
+36309253233
 
 
 
 
 
 
Küldés